Система за лоялни клиентиЗащо си струва да стана абонат на „ Системата за лоялни клиенти” ? 

„Системата за лоялни клиенти” е програма за бонуси и отстъпки, с които се сдобивате автоматично, пазарувайки от нашият сайт.
За да се възползвате от тях, е нужно да направите регистрация. В създаденият от Вас профил, може по всяко време да следите поръчките си, както и отстъпките, съответстващи на натрупаните към момента суми. С всяка следваща поръчка, Вие увеличавате оборота на общите си покупки, правите по-голямо натрупване и ползвате отстъпка при достигане на съответните  суми : 
над 300 лв. - 5%,
над 999 лв. - 7%,
над 1500 лв. - 10%,
над 2500 лв. - 15%,
над 3500 лв. - 20 %

С тази система ще може да пазарувате с постоянно намаление от -5%, -7%, -10%, -15%, -20%, без ограничения и минимален праг на поръчките си.
Отстъпките за лоялни клиенти са валидни 90 дни след датата на последната покупка. За да пазарувате при все по-изгодни условия, е необходимо да направите следващата си поръчка в този срок.

Забележка:
Системата не се прилага за артикули на промоционална цена, в намаление или разпродажба.
Отстъпките могат да се ползват само от един потребител.
Запазваме правото си да анулираме отстъпки, ако бъде забелязана необичайна активност при поръчките, например различни размери! 

Всички настоящи клиенти, които ползват съответни нива на отстъпки, ще бъдат активирани от нас, след като направят своята регистрация!
Ако забележите, че не сме активирали актуалната за Вас отстъпка, моля, свържете се с нас
.
Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.
Благодарим Ви!