Направи подарък!


Онлайн магазинът на La tenera GRAZIA, Ви предлага един оригинален и рационален вариант за изненада на скъп човек с опция – Направи подарък! 
За целта е достатъчно да закупите Ваучер за подарък и да спестите колебанието за точен размер, подходящ цвят или модел.
Даваме възможност изборът да направи притежателят на ваучера, според собствените си предпочитания и вкус. 
Ваучерът за подарък, предлаган от La tenera GRAZIA, притежава следните реквизити: стойност, адресант, валидност, персонален код.
В полето "От" можете да попълните имената на Адресанта и да персонализирате ваучера за подарък.
Стойността на ваучера определяте Вие - няма ограничения, задължения и лимити!

   

    Начин на употреба:
Когато притежател на ваучер за подарък реши да пазарува с него, той има право да го използва еднократно и единствено за закупуване на стоки в онлайн магазин www.lateneragrazia.com, независимо дали са намалени или са в промоция. Когато избраните продукти са прибавени в потребителската кошница, след избиране на бутона " Използвай подаръчен ваучер ", клиента ще открие поле за въвеждане на уникалния код, който ще активира самия ваучер. Индивидуалния код на ваучера ще бъде изпратен на електронната му поща. В случаите, когато стойността на избраните продукти е по-висока от стойността на ваучера, клиентът може да доплати разликата. 
Срещу ваучерите за подарък не могат да бъдат получени пари в брой!

     Гаранции:
Онлайн магазин La tenera GRAZIA дава гаранции на своите клиенти, че в срок до 14 дни от датата на получаване на закупена от магазина стока, тя може да бъде върната за рекламация или замяна. Вижте повече ТУК!.
 

    Опаковка: 
В момента, в който направите поръчка за ваучер, наш консултант ще се свърже с Вас, за да уточните опциите за опаковка, картичка и дори текст с пожелание, което няма да остане незабравено.